promo-hs
Peristiharan Harta Sepencarian

Dokumen harta sepencarian membolehkan pasangan menetapkan hak dan tanggungjawab masing-masing terhadap harta yang diperoleh semasa perkahwinan. Ini termasuk harta yang diperoleh secara individu sebelum atau semasa perkahwinan serta harta yang diperoleh bersama. Dengan menetapkan perjanjian tentang pembahagian harta sebelum atau semasa perkahwinan, pasangan boleh mengurangkan kemungkinan pertikaian di masa depan. Dokumen ini memberikan panduan yang jelas tentang bagaimana harta akan dibahagikan jika berlaku perceraian atau kematian salah seorang pasangan.

Dengan mendaftar sebagai ahli PERCUMA anda juga boleh mendapatkan Dokumen Harta Sepencarian anda dengan harga yang berpatutan. Untuk maklumat lanjut, boleh layari www.masjidnetwork.my/pewarisan

Kemaskini Promotion
Kategori*
Tag
Tajuk Artikel*
Isi Kandungan *
CTA Title
CTA Link
Description Title
Content

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.