MasjidNetwork-Banner-6
Nizam Mustapha Kamal
Ceo/Founder Pewarisan Sdn Bhd
Ingin menjemput Tuan/Puan untuk sertai dan sokong usaha kami di Masjid Network

Anda seorang Peguam, Penceramah, Influencer, Perunding (Pusaka, Takaful, Hartanah, Kewangan) atau Usahawan?

Kami akan sediakan laman mikro seperti ini untuk anda kongsikan dan promosikan servis anda. Jika ada yang mendaftar sebagai ahli kami melalui anda, mereka akan jadi sebahagian dari rangkaian anda. Kami menyediakan insentif kewangan yang menarik.

Anda boleh senaraikan perniagaan anda di Direktori kami.

Dapatkan Laman Web Mikro seperti ini secara PERCUMA dengan menjadi Ahli Masjid Network. Boleh digunakan sebagai Kad Nama Digital atau promosikan produk, servis dan perniagaan anda.

Maklumat Lanjut

Pewarisan Sdn Bhd adalah sebuah syarikat Fintech yang telah menerima Geran Pemangkin Digital dari Malaysian Digital Economy Corporation (MDEC) untuk bangunkan Komuniti Online Masjid dan Surau di Malaysia.

Misi Masjid Network adalah untuk menjadi Pemacu Transformasi Teknologi Digital dalam kegiatan Keagamaan, Sosial dan Ekonomi. Kamitelah senaraikan lebih dari 6,000 masjid dan Surau.

Kami perlukan sokongan anda untuk memperkenalkan MasjidNetwork kepada orangramai.

Kami ingin menjemput Tuan/Puan untuk daftar sebagai ahli dan kemaskini laman web anda. Kongsikan laman web anda untuk promosikan diri, perniagaan, produk dan servis anda disamping dapat memperkenalkan MasjidNetwork.

Sekiranya ada yang mendaftar sebagai ahli melalui anda, mereka akan jadi sebahagian dari rangkain anda dan jika mereka mendapatkan Pakej Premium, anda akan dapat 10% hingga 20% komisyen. Banyak lagi insentif menarik menanti anda.

Manfaat Pakej Premium (RM80/setahun)
- Menyediakan Surat Wasiat dan Pesanan pada Waris
- Komisyen sebanyak 20% (Ahli biasa 10% sahaja)
- Boleh senaraikan perniagaan anda di Direktori kami.
- dan lain-lain manfaat

Jangan tunggu lagi, Daftar sebagai Ali Masjid Network SEKARANG.

sa

Galeri

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.