BatchPix

Skim Khairat MC7579

Skim Khairat Kumpulan khusus untuk batchmates MCKK 7579 dan keluarga. Setiap ahli MC7579 akan diberi Skim Khairat dengan manfaat sebanyak RM10,000 secara PERCUMA. Ahli boleh dapatkan pakej untuk keluarga (Pasangan, anak dan menantu) dengan diskaun sebanyak 30%
  • Daftar/Login sebagai Ahli Masjid Network
  • Dapatkan Kod Diskaun dari Group Wa atau Telegram MC7579 atau Hubungi Nizam (017-7271844) atau Azmi (013-2063535)
  • Dapatkan Pakej B (RM150) dan gunakan Kod Diskaun untuk mendapatkan Pakaj B secara PERCUMA

Langkah 1 – Login/Daftar

Untuk sertai Skim Khairat ini, anda perlu login/daftar sebagai Ahli Masjid Network. Keahlian adalah PERCUMA

Kenapa perlu dapatkan Khairat Plus?
Apabila sesorang meninggal dunia, semua aset akan dibekukan sehingga proses Urus Pusaka selesai. Oleh itu anda perlu sediakan dana secukupnya untuk keluarga.

Nota : Anda digalakan untuk menyertai Skim Khairat Kematian anjuran masjid dan surau anda untuk tujuan pengurusan jenazah.

KhairatPlus pula adalah untuk menyediakan dana pada waris selepas urusan pengebumian selesai disamping dapat menyediakan dokumen Wasiat dan Pesanan pada Waris yang akan memudahkan proses Urus Pusaka.

Langkah 2 – Pilih Pakej

Pilih Pakej Yang Sesuai
Kami telah menyediakan kalkulator untuk memudahkan anda mengira jumlah dana yang anda perlu sediakan untuk keluarga.

Jumlah dana yang diperlukan untuk keluarga sementara proses Urus Pusaka belum selesai.
Keperluan KeluargaRM 0
Pembayaran HutangRM 0
Kos Urus PusakaRM 500
JumlahRM 500

Sila buat pengiraan untuk mengetahui pakej mana yang sesuai untuk anda.

Langkah 3 – Langgan Pakej

Pakej A
Yuran : RM80/setahun
Khairat RM5,000