Lyndung Sdn Bhd (2)
Lyndung Sdn Bhd
A Shariah-compliant Community Sharing Platform To Fund Your Medical Bills

Lyndung ialah platform perkongsian komuniti di mana Ahli boleh berkongsi perbelanjaan perubatan mereka dengan komuniti. Platform ini direka untuk menyediakan penyelesaian yang boleh dipercayai untuk individu yang mencari bantuan dengan perbelanjaan perubatan mereka. Program ini diasaskan dengan harapan dapat membantu rakyat Malaysia yang kurang berkemampuan untuk mengurangkan beban mereka dan menjadikan kemudahan penjagaan kesihatan lebih mudah diakses dan berpatutan. Sertai kami sekarang di Lyndung.my

Dapatkan Laman Web Mikro seperti ini secara PERCUMA dengan menjadi Ahli Masjid Network. Boleh digunakan sebagai Kad Nama Digital atau promosikan produk, servis dan perniagaan anda.

Tentang Kami

LYNDUNG SDN BHD

about-us-image

Pada tahun 2020, Institut Kesihatan Umum telah melaporkan bahawa sebanyak 43% daripada responden menjawab “tidak mampu” kepada soalan “Sebab-sebab tidak memiliki insurans/takaful kesihatan peribadi”. Melihat kepada statistik ini, idea untuk menubuhkan sebuah Program Perkongsian Komuniti untuk Bil Perubatan telah terlahir dengan harapan untuk membantu warga Malaysia terutamanya yang kurang berkemampuan untuk mendapatkan akses kepada fasiliti perubatan melalui kaedah perkongsian komuniti.

Program Perkongsian Komuniti untuk Bil Perubatan merupakan sebuah perkhidmatan yang ditadbir oleh Lyndung Sdn. Bhd. (1454883-V) yang ditubuhkan pada 14 Mac 2022. Lyndung Sdn. Bhd. (Lyndung) adalah sebuah anak syarikat kepada iSaham Sdn. Bhd. (1257515-W), penaraju kepada portal analisis pelaburan berasaskan data di Malaysia.

Sebagai sebuah platform perkongsian komuniti yang menerapkan nilai kebaikan dan integriti sebagai salah satu nilai teras, kesemua ahli akan berganding bahu untuk membantu antara satu sama lain dengan berkongsi perbelanjaan perubatan yang ditimpa musibah kesihatan. Lyndung juga menggalakkan semua ahli untuk bertanggungjawab dan tidak menggunakan kelebihan program untuk menindas ahli komuniti lain.

Lyndung Sdn. Bhd. (Lyndung) ialah sebuah syarikat berasaskan teknologi yang menyediakan solusi digital sepenuhnya. Dilengkapi dengan eKYC, semakan perkongsian dan pemantauan dashboard yang boleh dilakukan secara atas talian dan aplikasi berasaskan web menjadikan Lyndung mudah dicapai oleh semua tanpa mengira lokasi.

Sertai keluarga besar Lyndung untuk sama-sama kita mendemokrasikan industri kesihatan di Malaysia!

 

Visi

  • Komuniti perkongsian bil perubatan pilihan utama rakyat Malaysia

 

Misi

  • Menyediakan program perkongsian bil perubatan yang mampu milik dan boleh diakses oleh golongan yang kurang berkemampuan
  • Menyediakan platform digital sepenuhnya
  • Membina komuniti yang sihat dan memiliki tanggungjawab sosial yang tinggi

 

Nilai Teras

 

Kebaikan

Kebaikan adalah sifat baik dan kasih antara satu sama lain. Lyndung sebagai sebuah program perkongsian komuniti menggalakkan amalan sifat-sifat yang baik melalui kaedah perkongsian komuniti dengan membantu ahli yang memerlukan rawatan perubatan.

Teknologi

Teknologi telah diintegrasikan di dalam program ini untuk memastikan inovasi dan kreativiti yang berterusan bagi menyediakan solusi terbaik kepada ahli komuniti.

 

Integriti

Integriti adalah sangat dititikberatkan oleh Lyndung kerana kejujuran dan ketulusan merupakan kunci kepada kelestarian program perkongsian komuniti.

 

Akauntabiliti

Akauntabiliti merupakan nilai penting bagi menentukan kejayaan program. Pentadbir, ahli komuniti dan pemegang taruh perlu menjalankan peranan masing-masing demi menjaga kemaslahatan komuniti.

 

Sijil Patuh Syariah

Lyndung telah menerima sijil patuh Syariah daripada Tawafuq Consultancy untuk Program Perkongsian Komuniti Lyndung pada 1 Disember 2022.

 

about-us-image

Program Perkongsian Komuniti Lyndung

Kongsi bil perubatan bersama komuniti Lyndung serendah RM10 sebulan

 

Sertai Lyndung Sekarang!

Lokasi

Galeri

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.