KhairatPlus

Pakej yang menggabungkan Skim Khairat dan Perancangan Pewarisan

Dengan yuran serendah RM80/setahun, anda akan dapat manfaat Khairat (RM5,000 hingga RM50,000) dan Dokumen Pewarisan (Wasiat dan Pesanan pada Waris). Ahli juga akan menjadi Ahli Premium Masjid Network

KhairatPlus

Kenapa perlu dapatkan Khairat Plus?
Apabila sesorang meninggal dunia, semua aset akan dibekukan sehingga proses Urus Pusaka selesai. Oleh itu anda perlu sediakan dana secukupnya untuk keluarga.

Jumlah dana yang diperlukan untuk keluarga sementara proses Urus Pusaka belum selesai.
Keperluan KeluargaRM 0
Pembayaran HutangRM 0
Kos Urus PusakaRM 500
JumlahRM 500

Sila buat pengiraan untuk mengetahui pakej mana yang sesuai untuk anda.

Pakej KhairatPlus

Setiap Pakej termasuk Dokumen Pewarisan (Wasiat dan Pesanan pada Waris) dan manfaat sebagai Ahli Premium Masjid Network

Pakej A
Yuran : RM80/setahun
Khairat : RM5,000

Pakej B
Yuran : RM150/setahun
Khairat : RM10,000

Pakej C
Yuran : RM330/setahun
Khairat : RM25,000

Pakej D
Yuran : RM600/setahun
Khairat : RM50,000

Pakej Warga Emas
Yuran : RM60/setahun
Khairat : Tiada

KhairatPlus Kumpulan

Kami juga menawarkan Khairat Plus untuk Kumpulan seperti Keluarga, Alumni, Persatuan, Badan Kebajikan, Masjid, Surau dan Syarikat.

Kumpulan hanya perlu mempunyai ahli seramai 10 orang atau lebih. Tujuan kami untuk memudahkan mana-mana kumpulan menyediakan Skim Khairat untuk ahli mereka.

Anda boleh mulakan dengan Skim Khairat untuk keluarga terdekat (ibubapa, adik beradik, pasangan dan anak cucu) atau keluarga besar (datuk, nenek, ibubapa saudara, sepupu dan lain-lain). #KitaJagaKita

Sesuai dengan konsep Khairat, ahli yang mampu boleh membantu yang kurang mampu untuk pastikan setiap ahli kumpulan mempunyai khairat dan dokumen pewarisan.

Rancang Pewarisan

Dengan melanggan Khairat Plus, anda boleh sediakan Perancangan dan Dokumen Pewarisan anda