direktori

Jom senaraikan perniagaan anda!

Direktori Perniagaan adalah laman dimana digunakan untuk anda menyenaraikan apa-apa sahaja seperti perniagaan, produk, servis, pengenalan dan bermacam lagi. 

Ia amat menarik kerana dengan melanggan Pakej Premium, anda boleh mengemaskini bahagian 1 dan juga bahagian , butang-butang yang anda inginkan sebagai contoh, butang pautan ke lokasi perniagaan anda, sekiranya ada membuka restoran, anda juga boleh menambah butang senarai menu di restoran anda. 

Jika anda tidak melanggan Pakej Premium, anda hanya dapat mengemaskini bahagian 1 sahaja iaitu, bahagian untuk anda letakkan bahagian social media dan sedikit pengenalan mengenai anda atau apa-apa perniagaan anda sekalipun boleh. 

Menarik bukan, Jom sertai kami bagi meluaskan lagi rezeki perniagaan anda dengan usaha yang kecil ini. Inshaa allah, bersama-sama kita meraih keuntungan. https://masjidnetwork.my/direktori 

Kongsikan artikel ini :

Admin - Kemaskini Blog/Berita

Kategori*
Tag
Tajuk Artikel*
Isi Kandungan *
CTA Title
CTA Link
Description Title
Content

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.