zaidah
Zaidah Binti Latif
Penyediaan Perjanjian Jual Beli Hartanah, Perunding Jual beli Hartanah & Pinjaman Perumahan, Penyediaan Perjanjian Korporat, Perunding Pusaka Islam, Hibah dan Wasiat, Pengurusan Harta Pusaka, Surat Sumpah/Akuan Berkanun, Pindah milik Geran/Peyempurnaan Geran daripada Pemaju.

Latif & Co

Latif & Co adalah sebuah firma guaman yang beroperasi sejak 2009 dengan pengalaman yang luas dan pelbagai terutama dalam pengurusan harta islam termasuk faraid, hibah dan Wasiat melalui perundingan yang mantap dan khidmat guaman yang diyakini ramai pelanggan sejak penubuhannya. Latif & Co juga menawarkan khidmat Rundingan Perundangan untuk pembelian dan Penjualan Rumah/Aset diseluruh Malaysia terutama golongan yang pertama kali ingin membeli atau menjual.

Dapatkan Laman Web Mikro seperti ini secara PERCUMA dengan menjadi Ahli Masjid Network. Boleh digunakan sebagai Kad Nama Digital atau promosikan produk, servis dan perniagaan anda.

Mengenai Kami

portfolio-pusaka-TEST

Mengenai Kami

Pengamal Undang-Undang Yang Professional

Selamat Datang ke website Rasmi Latif & Co, Rakan perundangan anda yang boleh dipercayai, diyakini, efisien dan professional sejak 2009. Bertapak di Lot 2-1B, Jalan UP 1/7, Taman Ukay Perdana, 68000 Ampang Selangor kepakaran kami adalah membantu pihak terutama golongan pertama kali yang ingin mendapatkan Hartanah atau menjual Hartanah mereka dan juga pengurusan Pusaka Muslim melalui nasihat dan pandangan perundangan, tatacara, prosedur serta pengurusan kes pelanggan yang teratur dan efisien; Melalui sentuhan Peguam berpengalaman hampir 20 tahun beserta pasukan pengurusan yang komited adalah menjadi jaminan kejayaan dalam pengendalian kes pelanggan sejak lebih 14 tahun yang lalu.

Profesional, Efisien, Patuh Undang-Undang dan penjagaan kepentingan Pelanggan dalam setiap transaksi adalah menjadi teras penyampaian khidmat Perundangan Kami. Kami menjamin saat berurusan dengan Kami adalah sesuatu yang bernilai dan memuaskan untuk untuk pelanggan.

Perkhidmatan Kami

Perjanjian
Jual Beli

Khidmat penyediaan perjanjian jual beli hartanah.

Perjanjian Korporat

Khidmat penyediaan perjanjian korporat.

Surat Sumpah

Khidmat penyediaan surat sumpah / akuan berkanun.

Perunding
Hartanah

Perunding jual beli hartanah & pinjaman perumahan.

Pengurusan Pusaka Islam

Perunding & pengurusan harta pusaka islam.

Pindahmilik Geran

Khidmat pindahmilik geran / penyempurnaan geran daripada pemaju.

Lokasi

Galeri

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.