Salam Sentosa
Restoran Salam Sentosa

Restoran Salam Sentosa adalah salah satu Restoran India Muslim yang pertama di Bukit Beruntung. Salam Sentosa telah menjadi tumpuan penduduk tempatan dan pengunjung yang datang. Pelbagai aneka makanan disediakan, dari makanan ringan sehingga berat serta beroperasi 24jam/seminggu. Jom datang ke Restoran Salam Sentosa!

Dapatkan Laman Web Mikro seperti ini secara PERCUMA dengan menjadi Ahli Masjid Network. Boleh digunakan sebagai Kad Nama Digital atau promosikan produk, servis dan perniagaan anda.

Mengenai Kami

Restoran Salam Sentosa

 

 

Restoran Salam Sentosa telah menjadi salah satu Restoran India Muslim paling femes di kawasan Bukit Beruntung. Dikenali sebagai destinasi utama bagi penggemar mamak style, yang menyajikan hidangan yang sedap. Restoran Salam Sentosa terletak di tengah pekan, dan bertempat di sebuah unit sudut yang menarik perhatian di sepanjang barisan kedai-kedai yang menghadap jalan. Dengan lokasinya yang strategik, Salam Sentosa menjadi pilihan utama bagi penduduk tempatan dan pengunjung yang datang.

Sslam Sentosa beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Pelbagai hidangan yang disediakan dengan cermat oleh tukang masak kami yang terlatih dengan baik, menjadikan Restoran Salam Sentosa ini tempat yang ideal untuk menjamu selera pada bila-bila masa. Tambahan, suasana yang mesra dan layanan yang bagus menambah lagi daya tarikan Restoran Salam Sentosa. Setiap pelanggan disambut dengan senyuman dan keramahan, bagi menciptakan pengalaman makan yang menyenangkan.

Menus

 

Location

Galeri

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.