hanisah-plt-1
Norhanisah Binti Johar
Norhanisah Pidaus & Associates PLT.
Peguam Syarie, Perunding Keluarga dan Harta Pusaka Islam

Kes mahkamah syariah, perceraian, nafkah, hadhanah, Harta Sepencarian, Harta Pusaka, Perintah Faraid, Wasiat, Hibah, Amanah Raya, Pusaka Kecil, Hibah, Amanah Raya dan lain-lain.

Dapatkan Laman Web Mikro seperti ini secara PERCUMA dengan menjadi Ahli Masjid Network. Boleh digunakan sebagai Kad Nama Digital atau promosikan produk, servis dan perniagaan anda.

Mengenai Kami

Puan Norhanisah mempunyai Sarjana Undang-undang dan Ijazah Sarjana Muda Pengajian Undang-Undang dengan kepujian serta Diploma Lepasan Ijazah Syariah dan Amalan.

Mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang guaman sivil dan syarie dengan beberapa firma guaman. Selain dari itu beliau juga pernah menjadi Pensyarah bahagian undang-undang di Kolej Islam Johor.

Beliau juga pernah bekerja sebagai Pengurus Kawasan di as-Salihin Trustee Berhad, sebuah syarikat perunding pusaka yang terkenal.

Dengan minat yang mendalam dalam pengurusan pusaka, beliau telah menulis buku berjudul Faraid – Mudah Faham dan Wasiat – Mudah Faham, Beliau juga giat mengadakan seminar/kursus mengenai Faraid dan Pewarisan.

Lokasi

Galeri

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.