Bumijez (1)
Bumijez Sdn Bhd
Menzahirkan Kasih Sayang

Bumijez telah ditubuhkan pada Julai 2009 dan merupakan syarikat pengurusan jenazah dan harta pusaka terbesar di Malaysia menerusi Darul Jenazah dan Darul Pusaka. Pengurusan Jenazah lengkap tanpa tunai yang patuh syariah dan beroperasi seluruh negara 24jam. Bumijez menyenangkan dan memudahkan urusan anda sekiranya berlaku perkara yang tidak diingini kepada keluarga anda. Kami akan bantu anda sebaik mungkin. Hubungi kami segera!

Dapatkan Laman Web Mikro seperti ini secara PERCUMA dengan menjadi Ahli Masjid Network. Boleh digunakan sebagai Kad Nama Digital atau promosikan produk, servis dan perniagaan anda.

Tentang Kami

Latar Belakang Syarikat

Utama - BUMIJEZ

Bumijez Sdn. Bhd. Yang ditubuhkan pada Julai 2009 merupakan syarikat pengurusan jenazah dan pusaka terbesar negara. Menerusi produk perkhidmatan, Darul Jenazah, syarikat ini telah bertapak sebagai peneraju bagi pengurusan jenazah tanpa tunai yang sistematik dan berlandaskan prinsip syariah. Liputan operasi Bumijez merangkumi seluruh Semenanjung serta Sabah dan Sarawak dengan respon pertama dilakukan dalam tempoh 2 jam pertama selepas menerima panggilan waris untuk Pengurusan Jenazah Lengkap.
Produk-produk perkhidmatan yang ditawarkan oleh Bumijez adalah bersifat keahlian dan ahli perlu mendaftar serta melanggan secara berkala. Matlamat utama Bumijez adalah mengurangkan beban waris dalam aspek pengurusan jenazah pada hari kematian dan selepas kematian. Kami berharap dapat memberi kefahaman kepada masyarakat mengenai pengurusan berlandaskan prinsip syariah serta mencari keredaan Allah SWT dalam urusan yang dilaksanakan.

 

Lembaga Pengarah

 

Produk Kami

Pakej-pakej Darul Jenazah

 

  • Bayaran Tahunan

 

 

  • BAYARAN BULANAN (Melaui Biro Angkasa/Bhg Sumber Manusia)

 

 

  • Bayaran Seumur Hidup

 

Galeri

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.