FamilyPix
Azmi A Kadir
COO and Co-Founder of Pewarisan

Pewarisan ujud atas kesedarang tentang banyaknya harta terbeku yang ditinggalkan oleh si mati, yang mana 90% adalah dari waris muslim. Pastinya dengan jumlah yang kini melebihi RM70bil, harapan kami usaha ini adalah sesuatu yang boleh membantu ummah dari segi ekonomi.

Dapatkan Laman Web Mikro seperti ini secara PERCUMA dengan menjadi Ahli Masjid Network. Boleh digunakan sebagai Kad Nama Digital atau promosikan produk, servis dan perniagaan anda.

Tentang Pewarisan

Pewarisan ujud atas kesedarang tentang banyaknya harta terbeku yang ditinggalkan oleh si mati, yang mana 90% adalah dari waris muslim. Pastinya dengan jumlah yang kini melebihi RM70bil, ia adalah sesuatu yang boleh membantu ummah dari segi ekonomi.

Tentang Masjid Network

MasjidNetwork dibangunkan untuk memberi satu platform dimana penyedia perkhidmatan/usahawan , khususnya yang menawarkan produk muslim dapat akses terus kepada pasaran sasaran.

Ia juga untuk membina satu komuniti digital khusus dengan masjid yang mereka kunjungi.

Lokasi GMap

Galeri

Sertai Komuniti Masjid Ini

Untuk sertai komuniti , Sila Daftar atau Log Masuk

Kemaskini Maklumat Komuniti

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini dengan maklumat baru, anda boleh mengisi borang di bawah untuk melakukan pengemaskinian.

Nama Komuniti*
Alamat
Poskod
Bandar
Negeri
No Telefon
Whatsapp
Email
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Linkedin
Website

Keluar Komuniti Masjid Ini

Adakah anda pasti untuk keluar dari Komuniti ?
Jika pasti sila klik butang di bawah.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan Senarai Komuniti? Atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Anda boleh mengisi borang di bawah dengan maklumat yang diperlukan.

Laman Komuniti - Tambah Komuniti Baru

Misi kami adalah untuk memastikan semua Komuniti di Malaysia seperti Masjid, Surau dan Surau Jumaat tersenarai di masjidnetwork.my serta memastikan komuniti-komuniti ini mempunyai maklumat yang lengkap dan terkini. Untuk menjayakan misi ini, kami memerlukan bantuan dan kerjasama daripada anda.

Tambah Komuniti Baru

Ingin membantu masjidnetwork.my mengembangkan senarai komuniti atau ingin menambah komuniti dari kawasan anda? Sila klik SINI.

Jika anda menjumpai sebarang maklumat yang tidak tepat atau ingin mengemaskini komuniti ini dengan maklumat baru, sila klik SINI.

Anda adalah AJK komuniti ini? Jom sertai kami di masjidnetwork.my. Sila klik SINI.

Adakah anda mengenali seseorang yang menjadi AJK komuniti ini? Bantu kami untuk menghubungi mereka. Sila klik SINI untuk membantu kami.